Hearts Desire er en ny online spilleautomat fra Betsoft, hvor vi bliver gennemblødt af kærlighed i galaktiske omgivelser. Hearts Desire giver os netop det med sine evigt stigende hjerter og pink grafik. 

De mest populære kategorier af online casinoer

Hearts Desire Spilmekanik

Hearts Desire er et online spilleautomat fra Betsoft med 5 hjul, 3 rækker og 30 gevinstlinjer. Spillerne kan vælge mellem en bred vifte af indsatsstørrelser med en minimumsindsats på 0,30 og en maksimumsindsats på 120. Spillet har en RTP på 96,13%, men det er uklart, hvor meget af det, der går til jackpotten. Hitfrekvensen på 22,36% betyder, at du i gennemsnit kan forvente en vinderkombination på næsten hvert 4. spin. Hearts Desire spilles med høj volatilitet og tilbyder en maks. gevinst på 1787x i det almindelige spil, men du kan vinde meget mere end det i den progressive jackpot. 

I Hearts Desire viser Betsoft os kærlighed i form af nogle spændende mekanikker. Funktionerne er wild-symboler, scatter-symboler, stablede mysteriesymboler, gratis spins og en progressiv jackpot-funktion.

Grafikken

Det meget populære spilformat, som Hearts Desire spil er skabt i, appellerer til alle spillere med sin klassiske opsætning, sit dragende tema og muligheden for at vinde nemme gevinster.

Spændingen ved lækre saftige symboler, boblende sød grafik og flirtende synth-lyde kommer alle til live i disse romantiske hjul. Vores seneste videoslot fra Betsoft leverer en oplevelse, der helt sikkert får ethvert hjerte til at banke.

Symboler og udbetalinger

 • Wild-symboler giver mulighed for flere vinderkombinationer ved at erstatte andre betalende symboler. De vises på hjul 2, 3, 4 og 5. 
 • Gyldne hjerter kan vises på alle hjul. Hvis der lander 5 eller flere, udløses Free Spins-funktionen.
 • Stablede mysteriesymboler – Hvert hjul indeholder stablede mysteriesymboler, som erstattes med et tilfældigt betalende symbol, før hvert hjulspin startes. Alle Mystery-symbolpositioner er fyldt med det samme symbol. 

Udbetalinger:

 • Diamant = 10,00
 • Kirsebær, vandmelon = 0,50
 • Vindruer, bananer = 0,60
 • Appelsin = 2,00
 • 7 = 3.00

Bonusfunktioner

 • Gratis spins funktion – Hvis der lander 5 eller flere Scatter-symboler, får du 5 gratis spins. Før funktionen begynder, lægges værdierne på alle Scatters til en kumulativ måler. Hvis der lander almindelige Scatter-symboler under Free Spins, tilføjes deres værdi til måleren og giver et ekstra Free Spin. Det, du skal holde øje med, er lyserøde hjerter. Disse vinder det, der er akkumuleret i måleren, og kan også gange det med 2x, 3x eller 5x. 
 • Progressiv jackpot-funktion – Der kræves ingen specifikke symboler for at udløse den progressive jackpot. I stedet udløses den tilfældigt, når alle hjul er holdt op med at dreje. Chancerne for at aktivere den stiger med størrelsen på din indsats. Når du går ind i funktionen, får du lov til at dreje et hjul, som giver dig Minor-, Mini-, Mega- eller Major-jackpotten. Da spillet ikke er ude i skrivende stund, er det uklart, hvad de reelle udbetalinger vil være, men da det er en progressiv jackpot, bliver den kun nulstillet, når nogen vinder den.

Gold Heart-scatterne kan lande på alle positioner og har forskellige værdier. Få 5 eller flere i syne for at aktivere Free Spins-funktionen. Den starter med 5 ekstra runder, og alle gevinster fra de udløsende scatter-symboler lægges til et særligt kumulativt værktøj. Det stablede mysteriesymbol fortsætter med at være aktivt, og under 

Free Spins tilføjer hver scatter endnu en ekstra runde til de resterende og dens værdi til måleren. Et særligt symbol er i spil – den lyserøde hjerteformede ædelsten, som kan give en belønning eller x2-, x3- og x5-gevinstmultiplikatorer. Free Spins-minispillet er kun begrænset af den maksimale spilgevinst! 

Endelig skal vi nævne de fire progressive jackpots, der er knyttet til Heart’s Desire-spilleautomaten og et udvalg af andre spil. Funktionen aktiveres tilfældigt, og high rollers er mere tilbøjelige til at opleve den. Alle aktuelle værdier er synlige i toppen, og spillerne har ét spin på jackpot-hjulet.

Hearts Desire på mobile enheder

Spillet er designet til at passe til enhver skærm og platform. HTML5-optimeringen gør det perfekt til at spille på farten. Husk, at der er minimumskrav til opløsning for både stationære og mobile skærme!

Sådan spiller du Hearts Desire slot

RTP-satsen for Heart’s Desire slot er 96,13%, og den gennemsnitlige hitrate under basisspillet er 22,36%. Dette giver en ret middelhøj volatilitet, og Return to Player-koefficienten burde være tilstrækkelig i det lange løb. Den gennemsnitlige hitrate springer op til 52,16% under spilleautomatens bonustilstand. 

I betragtning af de 30 vindende måder har Heart’s Desire-spilleautomaten et godt indsatsområde, der starter ved € 0,30 og går op til € 120 pr. spin. Den maksimale gevinst er på €214.440 (x1.787). Spillet er fyldt med et wild-symbol, der vises på hjul 2, 3, 4 og 5, og et scatter-symbol. Hvert hjul har Mystery Stacked Symbol-slots, der er fyldt med identiske symboler ved hvert spin, hvilket øger chancen for store kombinationer. Wilds betaler ikke noget, men erstatter alle basissymboler. Diamanter, syvere og appelsiner er de højtbetalende symboler, mens bananer, vindruer, vandmelon og kirsebær er de lavt værdifulde symboler.

 • Du vil først se en indlæsningsskærm, der fortæller dig de fleste nyttige oplysninger om gameplay og funktioner.
 • Alt andet, du har brug for, er bag info-knappen, som fører dig til udbetalingstabellen. Den åbner også en menu med links til hjælpesiden, indstillinger og autoplay-kontroller. 
 • Der er også en mute-knap; hvis du går til indstillingerne, kan du alternativt opdele baggrundsmusikken og lydeffekterne og aktivere turbotilstand.
 • Din aktuelle saldo og indsats er synlig nederst på skærmen. Brug plus- og minussymbolerne til at justere din indsats. Selv i gratis spilleautomater skal du vænne dig til at spille inden for dine grænser.
 • Autoplay findes ved siden af den store spin-knap. Du kan indstille dine hjul til at spinne automatisk, men hvis du vil holde dig til dine grænser, skal du stadig holde øje med hjulene. 

Opsummering

Hearts Desire er et videoslot med 5 hjul og 3 rækker, der giver spillerne mulighed for at vinde op til 1787 gange deres indsats PLUS en chance for at vinde en Minor, Mini, Mega eller Major præmie fra den Progressive jackpot funktion! To scatter-symboler tilføjer det charmerende ved dette spil. 

Et ægte hjerte af guld er den almindelige scatter med en krystallinsk partner i den lyserøde diamant særlige scatter, der er eksklusiv for free spins-tilstand – bare en af de overdådige funktioner, som dette spil er fyldt med. Hearts Desire er virkelig kærlighed ved første spin.

Fordele

 • Fire progressive jackpots
 • Stablede mysteriesymboler
 • Lukrativ gratis spins-funktion

Ulemper

 • Højt niveau af volatilitet

FAQs

💰 Hvad er den maksimale gevinst i Hearts Desire slot?

Den maksimale gevinst er 1787x din indsats. Dette opnås bedst under Free Spins bonusfunktion.

👨🏻‍💻 Hvilken spiludvikler har skabt Hearts Desire spil?

Hearts Desire-spilleautomaten er lavet af Betsoft, en anerkendt softwareudvikler af spilløsninger, der er specialiseret i at producere filmisk 3D-grafik i sine spil. Der venter dig en visuel fornøjelse!

🎁 Er der nogen bonusfunktioner i Hearts Desire spillemaskine?

Du finder tre bonusfunktioner i Heart’s Desire. Der er stablede mysteriesymboler, som bliver til tilfældige symboler, når du spinner; fem gratis spins, som udløses af den hjerteformede scatter og indeholder en særlig scatter, der er op til 5x værd; og den progressive jackpot.