Battle Royal er en spilleautomat, der er Play’n GO’s omdømme værd. Fantastisk design, flotte visuelle effekter, passende lyde og flotte animationer. Alt dette er parret med et par interessante funktioner og en 96% RTP-sats. Den kan spilles på alle enheder, så gå ikke glip af chancen for at teste den.

Battle Royal er en sjov spilleautomat med Tudor-tema fra Play’n GO. Spillet, som har fem hjul og 25 gevinstlinjer, følger historien om kong Henrik VIII og hans seks koner. Hvis du kender historien, vil du vide, at mange af konerne fik en grum afslutning – heldigvis bliver det ikke tilfældet for dig. I stedet vil du opdage nogle interessante bonusfunktioner, såsom wilds, ekstra wilds, gratis spins og en Royal Flush-funktion, der kan udbetale nogle seriøst store pengepræmier.

De mest populære kategorier af online casinoer

Battle Royal Spilmekanik

Battle Royal er et meget volatilt slot, der er opført som 10 ud af 10 af Play’n GO, og kommer med en tilfældig basisspilfunktion samt en gratis spin-funktion, der inkluderer muligheden for at udløse et bonusplukningsspil.

Visuelt er det et slot, der er let at identificere som en Play’n GO-skabelse med sin karakteristiske grænseflade og grafik. Den er placeret i noget, der ligner et slot, og har en middelalderlig fornemmelse med hjulene flankeret af røde løveforhæng. Den visuelle produktion er relativt enkel, i det mindste når det kommer til grundspillet, og selvom der er nogle interessante nye funktioner i spil, fremstår det stadig som en ganske traditionel spilleautomat med sine 5 hjul, 3 rækker og 20 gevinstlinjer. Det er der ikke noget galt med.

Grafikken og tema

Denne nye Play’n GO-kreation er en tilbagevenden til de dage, hvor Tudor-monarkerne regerede kongeriget England. Med et historisk tema drejer det sig om kong Henrik den 8. og hans berygtede 6 koner. Tilfældigvis var Henrik en ivrig gambler og terningespiller, og det er ufatteligt at tænke på, hvordan han ville reagere på at se sig selv i en online spilleautomat århundreder senere. Men det er hans seks ægteskaber, han er bedst kendt for, især halshugningen af to af dem – Anne Boleyn og Catherine Howard, som også er central for historien i denne spilleautomat.

 • Hjulene – Når spillet er indlæst, vises hjulene midt på skærmen. Hjulene er også meget kongelige – de er lavet af træ og har smukke, detaljerede mønstre, der giver en luksuriøs fornemmelse. Hjulene vises også i samme hal som indlæsningsskærmen, så du kan stadig se gule og røde løveflag på hver side af hjulene.
 • Symboler – De højt betalende symboler i dette spil ser også godt ud. De er repræsenteret af nogle af hans koner, og hvert symbol er meget detaljeret. De er også meget forskellige – nogle af konerne er unge, smilende og smukke, mens andre har strenge ansigter og matrostøj. Der er også nogle lavt betalende symboler, der er repræsenteret af kortværdier. Disse symboler passer ikke rigtig ind i spillets tema, men de er stadig godt tegnet.

Samlet set er grafikken i dette spil rigtig god. Alle symbolerne på hjulene er detaljerede og veltegnede, og baggrunden er farverig og luksuriøs. Lydsporet til dette spil passer også godt til temaet – når hjulene drejer, vil du høre masser af royale lyde, herunder fløjter og strengeinstrumenter. Det er meget medrivende, og du begynder måske at føle, at du er blevet transporteret til Tudor-tiden, når du har spillet et stykke tid!

Symboler og udbetalinger

 • Battle Royal inkluderer King Henry 8th Wild-symbolet, en Coat of Arms Scatter, Henrys berygtede 6 koner som de højtbetalende symboler og klassiske kortfarver som de lavtbetalende symboler. Udbetalingstabellen vises i kontantværdi i forhold til din nuværende indsats, hvilket er et stort plus, der gør beregninger nemme og ligetil. Med andre ord er der ingen forvirring om dens potentiale. Meget flot Play’n GO.
 • De højtbetalende symboler, altså konerne, kommer i to sæt – et i normal tilstand, som det ses på skærmbilledet ovenfor, og et i deres halshuggede tilstand, hvor de forvandles til wilds. Det vil give mere mening, hvis du fortsætter med at læse.

Bonusfunktioner 

 • Den tilfældige Royal Flush-bonusfunktion – Denne bonusfunktion kan udløses på et hvilket som helst tilfældigt tidspunkt i spillet. Når det sker, vil alle kortsymbolerne på hjulene blive forvandlet til et universelt betalingssymbol. Det gør det meget nemmere for dig at vinde en stor gevinst. Royal Flush-funktionen kan udløses tilfældigt i grundspillet og konvertere alle lavt betalende symboler til det samme symbol.
 • Free spins funktion og wilds – Hvis en scatter lander på både det første og det sidste hjul, udløses et funktionsvalg. Spilleren opfordres til at vælge et af de vindende scatter-symboler for at finde ud af, hvilken funktion de vil blive tildelt – Free Spins eller Long Live the King (pick-bonus). I Free Spins skal spilleren vælge, hvilken af Henrys koner der skal overleve guillotinen. Ved hvert spin falder en af guillotinerne på hjulene. Hvis et af konesymbolerne er synligt enten helt eller i den øverste halvdel på det pågældende hjul, mister de hovedet, og symbolet bliver Wild i resten af Free Spins-runden. Hvis kun den nederste halvdel af symbolet er synligt på den øverste række, er symbolet ikke berettiget til at blive halshugget og blive Wild. Free Spins fortsætter, indtil der er 1 konesymbol tilbage i live. Hvis spillerens valgte kone overlever, tildeles en ekstra øjeblikkelig præmie.
 • Guilliotin funktion – Den sidste overlevende kone fra Free Spins skal derefter have sin skæbne afgjort af guillotinehjulene. Spilleren skal vælge et guillotinehjul til konen. En guillotine vil derefter falde. Hvis det er det hjul, konen er på, bliver hun halshugget, og Long Live the King pick-bonussen udløses også. Hvis den falder på et andet hjul, overlever hun, og spilleren vender tilbage til grundspillet.
 • I Long Live the King-bonusfunktionen skal spilleren hjælpe kong Henrik med at indsamle bytte og undslippe hans hjemsøgte fangekælder. Vælg kister for at indsamle øjeblikkelige præmier. Efter hvert valg vil et spøgelse af en af Henriks koner bevæge sig hen over skærmen over en række af kister. Hvis Henry kommer i vejen for et spøgelse, dør han, og bonusfunktionen slutter.
 • Multiplikator – En kiste indeholder en nøgle. Når nøglen er fundet, kan spilleren vælge at flygte fra fangekælderen og få en mystisk multiplikator for sin samlede gevinst, eller han kan risikere at fortsætte med at åbne kister og få flere øjeblikkelige præmier. Hvis funktionen slutter, fordi Henry bliver fanget af et spøgelse, tildeles den samlede rundegevinst indtil videre. Multiplikatoren udløses kun, hvis spilleren vælger at flygte. Hvis spilleren er kommet ind i bonussen via gratis spins, anvendes multiplikatoren på den samlede gevinst fra gratis spins og bonusfunktionen.

Den optimale strategi, når Long Live the King-bonusfunktionen udløses fra Free Spins, er at flygte, så snart du finder nøglen. Hvis Long Live the King-bonusfunktionen udløses fra grundspillet, er den optimale strategi at forlade spillet efter at have hentet fire kister.

Coat Of Arms-bonusfunktionen (også kendt som gratis spins-funktionen)

Coat Of Arms-bonusfunktionen udløses, hvis det lykkes dig at få scatter-symboler på det første og femte hjul på samme tid. Når det sker, bliver scatter-symbolerne bragt frem på skærmen, og du kan vælge mellem bonusfunktionen Heads Will Roll med gratis spins og bonusfunktionen Long Live the King med valg og klik.

Hvis du vælger bonusfunktionen Heads Will Roll, skal du vælge, hvilken af de seks koner du tror, der har størst sandsynlighed for at overleve. De gratis spins begynder, og konerne bliver henrettet en efter en. Det hele er ret brutalt, især når man husker, at det faktisk skete for nogle af hans koner – men hey, historien er brutal!

Når en kone er blevet halshugget, bliver hun til en stacked wild i resten af de gratis spins. Det er meget generøst, for det betyder, at du kan vinde store gevinster i løbet af gratis spins-runden; og hvis du er heldig, vinder du endda mere end én gang!

Længe leve kongen-bonusfunktionen

Denne bonusfunktion er en opfølgende bonusfunktion til gratis spins-spillet. I løbet af dette spil bliver kongen låst inde i en uhyggelig fangekælder med seks skattekister. Hver kiste har en møntgevinst indeni; en har også en flugtnøgle. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge kisterne en efter en og hjælpe kongen med at indsamle endnu flere penge og skatte.

Hvis du finder nøglen hurtigt, bliver du belønnet med en multiplikator; igen er det meget generøst, især hvis det lykkes dig at vinde en stor multiplikator!

Vi kan virkelig godt lide bonusfunktionerne i dette spil; der er trods alt to at vælge imellem, og de er meget generøse! Gratis spins-funktionen er nok vores favorit, da den kan udløses flere gange, men de stablede wilds kan resultere i nogle enorme pengepræmier.

Sådan spiller du Battle Royal slot

Dette spil har fem hjul, tre rækker og 20 gevinstlinjer, som er faste. Det er et ret standard hjulformat, så hvis du har spillet slots i et stykke tid, er det meget sandsynligt, at du har spillet på dette hjulformat før og ikke burde have noget problem med at dreje hjulene!

Der er én ting, du skal gøre, før du kan begynde at spille, og det er at indstille din møntværdi og dit indsatsniveau. Det kan du gøre ved hjælp af kontrolpanelet nederst på skærmen. Hvis du vil satse det maksimale beløb, skal du klikke på max bet; hvis du vil satse det mindste beløb, kan du klikke på bet min. Der er en vis variation her, da minimumsindsatsen er 0,20 og maksimumsindsatsen er 100. Dette spil henvender sig til næsten alle budgetter, og du kan indstille et specifikt indsatsbeløb ved at klikke på knapperne + og -.

Når du er tilfreds med dit indsatsniveau, kan du begynde at dreje hjulene. Du kan gøre det selv ved hjælp af spin-knappen, eller du kan bruge den praktiske autospin-funktion til at dreje hjulene automatisk. Det sker i et bestemt antal spins, f.eks. 10 eller 20, og det betyder, at du kan lave andre ting, mens du satser.

Battle Royal tips, tricks og strategi

Vi har ikke noget snyd til dette spil, da det er helt tilfældigt som med alle Play’n GO-spilleautomater og spilleautomater fra andre udbydere. Det betyder, at det er umuligt for nogen at forudsige udfaldet af et spil, hvilket kan virke frustrerende, men i virkeligheden er det det, der gør slots så spændende!

Vi har et par tips til at sikre, at du får en sjov – og sikker! – spiloplevelse. Sæt altid et budget, før du begynder at spille, især hvis du ikke har mange penge at gøre godt med. Det kan også være nyttigt at sætte en tidsgrænse, måske ved hjælp af timeren på din telefon, da det betyder, at du er mindre tilbøjelig til at miste overblikket over tiden og bruge for mange penge.

 • Royal Flush-funktionen udløses tilfældigt
 • 2Scatters på hjul 1 og 5 udløser funktioner
 • 3Vælg en scatter for at få en af de to ekstra funktioner, der tilbydes
 • 4I Free Spins – Heads Will Roll skal du forudsige, hvilken kone der ikke taber hovedet for at få en pengepræmie
 • 5I Long Live the King skal du vælge kister for at afsløre præmier

Battle Royal RTP (udbetaling) og volatilitet

Battle Royal har en RTP – også kendt som return to player eller payout ratio – på 96,56 procent. Dette refererer til det beløb, der udbetales for hver 100, der bruges på spillet; du skal dog vide, at dette tal er et teoretisk gennemsnit, så meget få spillere vil faktisk have et afkast til spilleren på 96,56 procent. Du kan vinde meget mere.

Opsummering

På trods af den noget innovative gratis spin-funktion og den originale baggrundshistorie virker det stadig som en typisk Play’n GO-skabelse. Det føles ikke, som om der er investeret for mange ambitioner i at få den til at skille sig ud eller bryde ny grund. Selv det maksimale gevinstpotentiale på 5000 gange indsatsen er standard, som du i øvrigt har en chance på 1 ud af 100.000.000 for at lande. Held og lykke med det. For at være retfærdig er det dog næsten lige så umuligt at udløse den maksimale eksponering på en hvilken som helst spilleautomat.

Vi kan virkelig godt lide Battle Royal-spilleautomaten. Det har et sjovt og interessant tema, der faktisk er ret unikt; hvad mere er, grafikken og lydsporet er fantastisk. Vi kan også rigtig godt lide det actionfyldte gameplay og de generøse bonusfunktioner, især gratis spins-funktionen!

Hvis du kan lide middelalderspil eller spil med gratis spins, er det meget sandsynligt, at du vil nyde Battle Royal.

Fordele

 • Gratis spins, multiplikatoren
 • Flot design
 • Interessant tema
 • Meget gode vindermuligheder
 • Høj RTP

Ulemper

 • Multiplikatorer er sjældent tilgængelige

FAQs

🔥 Hvad er den maksimale gevinst i Battle Royal slot?

Man kan vinde op til 5000x indsatsen.

💪 Hvilken spiludvikler har skabt Battle Royal spil?

Battle Royal er udviklet af Play’n Go, som er kendt for deres mange forskellige spil af høj kvalitet, flot design og spændende bonusfunktioner.  

🎰 Har Battle Royal gratis spins?

Ja, du kan udøse gratis spins ved at spille Battle Royal slotspil.