Blue Wizard er udviklet af Playtech, en favorit i branchen med nogle af deres bedste online slots funktioner.

De mest populære kategorier af online casinoer

Blue Wizard Spilmekanik

Blue Wizard spiller på 30 gevinstlinjer og tilbyder masser af fleksibilitet. Indsatserne spænder fra mindst 0,10 til højst 500. Blue Wizard er et slot med høj volatilitet. Spil Blue Wizard, hvis du ikke er begrænset af dit budget og nyder massive, mindre hyppige belønninger. Det er et godt valg for erfarne spillere, der nyder spændingen ved at tage risici og kortere spilletid.

Grafikken

Design – Blue Wizard er ret enkelt i sit design, men har en fantastisk grafik. Det er baseret på en fantasy-tryllekunstner og foregår uden for hans hus i meget maleriske omgivelser omgivet af grønne områder. Nogle af de enklere slots er uden tvivl de bedste, da de er meget lettere at se på.

Audio – Lyden er næsten retro og futuristisk, og du ville ikke nødvendigvis forbinde den med en spilleautomat af denne type. Det bidrager helt sikkert til den skæve stemning. Når du udløser bonusfunktionen, er det næsten, som om du er kommet til slutningen af en omgang boksning med den måde, klokken ringer på.

Symboler og udbetalinger

Med A, K, Q, J og 10 kongelige vil du også støde på magiske ringe, tryllebøger, gryder og ugler på hjulene. Uglen er det mest givende symbol, hvor 5 på en gevinstlinje giver dig 6 x din indsats.

Så er der specialsymbolerne, som inkluderer Crystal Ball-bonussen. Når der vises 6 eller flere på det samme spin i grundspillet, udløses Fire Blaze Respin-funktionen.

Endelig har du Blue Wizard Wild-symbolet. Det kan erstatte ethvert symbol undtagen scatter- og Crystal Ball-symbolet for at give dig det bedst mulige resultat. Det vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5 og kan give multiplikatorer på op til 16x under gratis spil funktionen.

Bonusfunktioner

Blue Wizard er en spilleautomat, der er fyldt med fantastiske funktioner – mange af dem forbedrer gameplayet og gør det endnu sjovere at udforske troldmandens verden. Der er 2 hoved bonus funktioner i spillet: Fire Blaze Respin-funktionen, hvor du kan vinde jackpotpræmier og tjene store kontante udbetalinger, den anden er en gratis spilfunktion, hvor wilds multipliceres for at give større vinderpotentiale.

 • Wild-symbolet i Blue Wizard-spilleautomaten kan erstatte alle andre symboler, men et scatter-slotsymbol kan øge dine gevinster med op til 50x, afhængigt af hvor mange der er på hjulene. Wild-multiplikatorer på hjul tre kan nå helt op på 16x, hvilket giver nogle seriøse udbetalinger. Du får også seks gratis spins, så du kan fortsætte med at have det sjovt.
 • Fire Blaze Respins – Stjerne i Blue Wizard er bonussymbolet med krystalkuglen. Disse symboler kan nå helt op på 50x multiplikator på hjulene. Når seks eller flere er synlige, udløser du de særlige Fire Blaze Respins.
 • Multiplikatoren og jackpot – Stjernefunktionen giver ikke kun mulighed for at få yderligere multiplikatorer via krystalkugler, men også for at udløse en specifik jackpot, når alle symboler er placeret. Mini, Minor, Major eller Grand jackpots tilbydes her – med Grand jackpot, der giver så meget som 2000 gange din oprindelige indsats.
 • Mini præmieværdi – samlet indsats x20
 • Værdi af mindre præmie – samlet indsats x100
 • Værdi af hovedpræmie – samlet indsats x500
 • Værdi af hovedpræmie – samlet indsats x2000

Fire Blaze Respins funktion

Land 6 til 15 Crystal Ball-symboler i grundspillet for at udløse denne funktion. Med 3 respins tildelt, holdes alle udløsende Crystal Balls på plads. Eventuelle nye vil også blive fastholdt, og antallet af respins nulstilles til 3.

Disse indeholder alle pengepræmier på op til 50 x din indsats. Du kan også vinde Mini, Minor eller Major Jackpots, som er henholdsvis 20, 100 eller 500 gange din indsats værd. Hvis du fylder alle 15 symbolpositioner med Crystal Ball-symboler, får du Grand Jackpot på 2.000 x din indsats.

Det er værd at bemærke her, at jackpotpræmierne kan vindes flere gange i løbet af denne bonusfunktion og ikke kun én gang.

Gratis spil funktion

Free Games-funktionen i Blue Wizard-spilleautomaten aktiveres, når du får 3 eller flere Castle Scatter-symboler hvor som helst på et spin i grundspillet. 3, 4 eller 5 giver dig 0,1, 1 eller 5 x din indsats.

Med 6 gratis spins tildelt, vil alle Blue Wizard wild-symboler, der vises på det midterste hjul, komme med en multiplikatorværdi. Denne kan være 2x, 4x, 8x eller 16x.

Hvis du får en gevinst med et wild-symbol, bliver multiplikatoren lagt til din gevinst. Du kan også genaktivere funktionen for at vinde yderligere 6 gratis spins. Ikke kun det, du kan også få adgang til Fire Blaze Respin-funktionen med 6 eller flere Crystal Ball-bonussymboler.

Sådan spiller du Blue Wizard slot

Det er ret nemt at spille Blue Wizard online slot, men du vil gerne lære, hvad slotspillet har at tilbyde med hensyn til funktioner og symboler. Disse oplysninger kan hentes fra de tre linjer, der er indarbejdet i øverste højre hjørne af grænsefladen. Andre tilpasningsmuligheder kan findes på indstillingsknappen i nederste venstre hjørne.

Når spilleren har forstået, hvordan spilleautomaten fungerer, kan de bruge plus- eller minusknappen til at indstille deres foretrukne indsats. For at få hjulene til at dreje skal de trykke på den store hvide flydende pil, der er bekvemt placeret i højre side af grænsefladen. Layoutet for denne spilleautomat er 5-3, og spillerne får op til 30 forskellige betalingslinjer. De har lov til at satse mellem 1-100 mønter med et møntinterval på 0,1- 100.

Uglesymbolet giver den højeste gevinst, og hvis en spiller får 5 af dem, får han €6,00, og hvis han får 5 af symbolerne for den kogende gryde, får han €4,00. Hvis man får 5 symboler fra den magiske bog, vinder man €3,00, og hvis man får 5 ring-symboler, vinder man €2,50. De resterende alfabetiske symboler og de 10 tal giver de laveste gevinster.

Afkastet til spilleren er på pæne 96%, og du kan også gennemse vores højere RTP-ressource for at finde andre spilleautomater, der giver et højere afkast til spilleren. Spilleautomaten har indbygget en auto-play-funktion, som spillere kan bruge, hvis de ikke ønsker at blive ved med at dreje hjulene manuelt. I denne funktion kan spillerne vælge, hvor mange gange de vil dreje hjulene. 

Opsummering

Blue Wizard er et skævt spil med enkel grafik og et soundtrack, man kan elske eller hade. Du kan altid slå lyden fra, hvis den ikke falder i din smag. Det er faktisk en af de mest populære gratis spilleautomater, der findes. Spillere elsker at spille demoen af denne for at få en fornemmelse af den, før de beslutter, om de vil bruge deres egne midler.

Hvis du har spillet andre slots med Fire Blaze Respin-funktionen, ved du, hvad du kan forvente, og Grand Jackpot på 2.000 x indsatsen her er tiltalende. De største gevinster kommer i Free Games-funktionen på grund af den potentielle 16x wild-multiplikator. Dette kan resultere i maksimale gevinster på 2.880 x din indsats på hvert gratis spin.

Fordele

 • 2,880 x maksimal gevinst
 • Lav-medium volatilitet
 • Tiltalende bonus funktioner
 • Fantastisk visuel kvalitet
 • Interfacet er nemt at bruge

Ulemper

 • Symboler med lav værdi

FAQs

💰 Hvad er den maksimale gevinst i Blue Wizard slot?

Den maksimale gevinst er 2.880 x din samlede indsats. Dette opnås bedst under Free Games-bonusfunktionen på grund af de multiplikatorer, der tilbydes.

👨🏻‍💻 Hvilken spiludvikler har skabt Blue Wizard spil?

Spillet er skabt af Playtech, der har en stor Indflydelse på iGaming-industrien takket være introduktionen af deres meget populære Megaways-spilmotor.

🎰 Er der nogen gratis spins i Blue Wizard spillemaskine?

Ja, det er der. Land 3 eller flere wilds i grundspillet for at udløse Free Games-funktionen, hvor du oprindeligt får 6 gratis spins. Retriggere er mulige her.