Butterfly Staxx 2 er en NetEnt-drevet online spilleautomat med 40 generøse gevinstlinjer, der bygger på alle de sjove funktioner, som vi nød ved det originale spil. Butterfly Staxx 2 er et godt valg for spillere af enhver indsatsstørrelse, der leder efter et meget behageligt, visuelt tiltalende og afslappende spil, der vil løfte deres humør. Mens re-spins kan være lidt tilfældige, kan enten Butterfly Spins eller Butterfly Frenzy belønne dig med store gevinster.

De mest populære kategorier af online casinoer

Butterfly Staxx 2 Spilmekanik

Butterfly Staxx 2, der drives af den svenske udvikler NetEnt, er et online spilleautomat med 5 hjul og 40 gevinstlinjer med en industristandard-RTP på 96,35 %, der kan spilles på alle enheder fra så lidt som 25 cent op til svimlende 1250 €/$ pr. spin. Ligesom i originalen inviteres du til en drømmende verden beboet af magiske sommerfugle, hvor du kan slappe af til afslappende musik og middelmådige gevinster. Spillet kommer med en Re-Spin-funktion, der kan producere op til tre hjulsæt, der spilles samtidigt, samt to bonusfunktioner, som du kan vælge mellem, når de er udløst.

Bonusfunktioner

Sommerfuglesymbolet er det, det hele handler om i dette spil. Det vises fuldt stablet på alle hjul, og du aktiverer Re-Spins-funktionen, hvis du får en fuld stak sommerfugle på et af hjulene. Alle sommerfuglesymboler, der vises, flyttes til positionen længst til venstre på den række, hvor de findes. Derefter spilles et re-spin med to mulige udfald; enten fortsætter du med at få flere re-spins ved at lande yderligere sommerfuglesymboler, eller også slutter funktionen, hvis der ikke kommer nye sommerfugle til syne.

Indtil videre spilles funktionen nøjagtigt på samme måde som i den originale version. Hvis det lykkes dig at dække de to hjul længst til venstre med sommerfugle, låser du dog op for et andet hjulsæt efterfulgt af et tredje, hvis det lykkes dig at dække de tre hjul længst til venstre med stablede sommerfugle. I bund og grund giver disse ekstra spilleområder dig henholdsvis 2x og 3x multiplikatorer.

Hold øje med scatter-symbolet. Når det lander på hjul 1, 3 og 5 samtidig, udløser det bonussen, hvor du får lov til at vælge mellem to forskellige funktioner:

 • Butterfly Spins – med alle tre spilleområder aktive fra starten, vil du kun se kokonsymboler på hjulene, som enten kan være sovende eller aktive. Aktive kokoner, der lander i syne, bliver til sommerfuglesymboler. Bortset fra det spilles denne funktion på samme måde som Re-Spins-funktionen.
 • Butterfly Frenzy – du starter med 10 valg, og når du vælger sommerfugle, afsløres kontante belønninger eller opgraderinger med endnu større kontante belønninger på tilbud.
 • Re-spins-funktion – Når sommerfugle dækker et helt hjul fra top til bund, flyttes de til positionen længst til venstre på samme række, hvor der ikke er et sommerfuglesymbol. Derefter begynder re-spinnet, mens disse lysende væsner bliver på plads. Hvis en anden sommerfugl dukker op på det nye spin, gentager den også den samme bevægelse, og processen gentages. Når der ikke lander flere sommerfugle, stopper Butterfly Staxx-funktionen, og eventuelle gevinster udbetales. Funktionen skaber mulighed for store stakke, deraf navnet på spillet.
 • Wilds og scatter – Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Wild- og Scatter-symbolerne er de vigtigste symboler i spillet. Wild-symbolet erstatter alle andre symboler bortset fra scatter-symbolet i vindende kombinationer, mens tre scatter-symboler på hjul 1, 3 og 5 udløser bonusrunden. Det er her, det sjove starter.

Grundspillet giver dig mulighed for at vinde med re-spins. Når en stak gyldne sommerfugle dækker et hjul, flyver de til hjulet længst til venstre, og du får et re-spin. Dette efterfølges af en cool animation, der giver liv til roserne, der kryber op på væggene. Hvis en anden sommerfugl (eller flere sommerfugle) lander på hjulene under re-spin, flyttes de også til venstre. Funktionen slutter, når der ikke er flere sommerfugle på hjulene.

Symboler og udbetalingstabel

Symbolet med den højeste værdi på Butterfly Staxx 2-spilleautomaten er ikke overraskende en sommerfugl. Resten af symbolerne er blomster og de almindelige kortfarvesymboler. Du skal have mellem 3 og 5 matchende symboler på en gevinstlinje for at vinde. Sådan ser udbetalingstabellen ud:

 • Sommerfugl – Betaler 2x for 5 på en betalingslinje
 • Rød blomst – Betaler 1,6x for 5 på en betalingslinje
 • Lilla blomst – Betaler 1,6x for 5 på en betalingslinje
 • Blå blomst – Betaler 1,6x for 5 på en betalingslinje
 • Kortfarvesymboler – Giver 0,8x for 5 på en betalingslinje

Opsummering

Selv hvis du fylder skærmen med sommerfugle, vinder du kun 240 gange din indsats. Dette er tydeligvis ikke et spil, der henvender sig til storspillere eller seriøse spillere. Butterfly Staxx 2 er en fin efterfølger til den gamle NetEnt-klassiker, og det er generelt et ret sjovt spil. Den lave volatilitet og potentialet vil ikke appellere til nogle spillere, men andre vil helt sikkert kunne lide det.

Butterfly Staxx 2-spilleautomaten har nogle spændende funktioner, der kan forbedre dit gevinstpotentiale. Fra re-spins og sticky-symboler til wilds og scatters har dette spil noget for enhver smag.

Fordele

 • Gratis spins med 3 hjulområder
 • Re-spins med klæbrige sommerfuglesymboler
 • Meget højt maks. indsatsniveau

Ulemper

 • Potentialet er for lavt for high rollers

FAQs

💰 Hvad er den maksimale gevinst i Butterfly Staxx 2 slot?

Du kan vinde op til 240 gange indsatsen.

👨🏻‍💻 Hvilken spiludvikler har skabt Butterfly Staxx 2 spil?

Spilleautomaten er skabt af NetEnt, en spiludvikler, der er kendt i hele verden i gambling industri. Deres spilsamling inkluderer tusindvis spillemaskiner med spændende funktioner og gode vinderchancer.

🧐 Hvad er funktionerne i spilleautomaten Butterfly Staxx 2?

Funktionerne omfætter Butterfly Spins, Butterfly Frenzy, Respins, Wilds og Scatters funktion.

📱 Kan jeg spille Butterfly Staxx 2 på mobile enheder?

Ja, du kan spille Butterfly Staxx 2 på alle mobile enheder, både smartphones og tablets.