CHI er en online spilleautomat med 27 betalingslinjer fra ELK Studios med smuk grafik og et engagerende tema. Dette sjove spil giver spillerne en fantastisk topgevinst på 12500x og fire fantastiske bonusfunktioner: en gratis spins-bonus, ekstra wilds, stigende mutipliers og et præmiespor-bonusspil. RTP for dette slot med høj volatilitet er 96%.

De mest populære kategorier af online casinoer

Chi Spilmekanik

Chi er et online spilleautomat fra ELK Studios med 3 hjul, 5 rækker og 27 gevinstlinjer. Minimumsindsatsen er 0,2, og maksimumsindsatsen er 20. Spillet har en RTP på 96%. Chi spilles med medium/høj volatilitet (7/10), med en hitfrekvens på 18,4% og har en maksimal gevinst på 12.500X indsatsen.

Chi er et flot spil med en interessant fortælling og stil, der løftes af de flygtige funktioner, når du søger efter den tabte skatteby. Funktionerne i Chi er Wild Symbol, Chi Wilds, Mow Multipliers, Free Spins og Stairway to Fortune.

Chi er en spilleautomat, som tager dig med på et eventyr, hvor du leder efter en gammel, forsvunden by dybt inde i bjergene. Det foregår i Himalaya-bjergkæden, hvor 2 af de 3 højeste bjerge, Mount Everest og Kangchenjunga, ligger. På klatreturen får du hjælp af to hjælpsomme ånder, Chi og Mow. Spillet har en farverig stil med en smuk baggrund af sakura-træer og templer i bjergene samt et fantastisk soundtrack, der er stærkt inspireret af asiatiske kulturer.

I spillet har Chi og Mow deres egne søjler, der drejer med hjulene, og hvis de rammer helt, vil de ændre hjulene med Wilds eller Multipliers, som forbedres under Free Spins-funktionen. Den sande trosprøve findes dog i Starway to Fortune-funktionen, hvor Chi trækker et tilfældigt antal trin til Mow. For hvert trin indsamler Mow pengepræmier baseret på indsatsen, indtil han når Fortune Reel, hvor du kan vinde jackpotten. 

Bonusfunktioner

Ved siden af hjulene er der to totempæle, som også har roterende hjul. Når et af dem viser det fulde symbol, vises en af hovedpersonerne for at hjælpe dig med at øge dine gevinster. Ildtotemet aktiverer Chi, som tilføjer op til 6 wilds til hjulene, mens vindtotemet aktiverer Mow, som multiplicerer din gevinst med 2x til 5x.

Der er en gratis spins-runde, der kan udløses ved at lande tre eller flere scatter-symboler. Du modtager mellem 10 og 20 gratis spins, som kan genudløses på ubestemt tid. I løbet af denne runde vil alle wilds skabt af Chi forblive klæbrige, og Mows multiplikatorer vil stige gennem hele bonusspillet.

Stairway to Fortune-bonusrunden udløses af tre yin-yang-symboler. Det er et bonusspil, hvor Chi og Mow arbejder sammen om at nå så langt som muligt på stien. Bonussen slutter, når du trækker “saml”-symbolet, eller du når enden – hvor en fantastisk 12 500x præmie venter på dig.

Chi og Mow

På henholdsvis venstre og højre side af spillepladen er der to små katteånder ved navn Chi og Mow. Disse åndelige guider styrer forskellige bonusfunktioner; Mow tænder for de gyldne multiplikatorer, som har en værdi på mellem 2 og 5 gange i højre side af spillepladen, mens Chi tilføjer op til seks wilds til spillepladen fra sin position til venstre. Selv om ingen af funktionerne lover gevinster, øger Chis wilds i høj grad oddsene og kan aktiveres sammen med Mows for at få et stort udbetalingspotentiale.

Trappe til lykke

Tre bonusscatters på hjul 2, 3 og 4 får et spor af gevinstmultiplikatorer på op til 200 gange din indsats til at dukke op. Over dem er gitteret med den største multiplikator vist i rødt, og de andre hjul viser kun kontantmultiplikatorer i gult. 

Chi ruller et hjul med 1-6 eller samler på det (svarende til Leprechaun’s trail på den originale Rainbow Riches-spilleautomat), og det er sådan, spillerne fortsætter langs sporet. Når du lander på en rød, går du videre til næste hjul; når du lander på en gul, øges din total, og du kan samle. En rød pil opad på det femte hjul fra toppen vil føre dig til toppen af stien og give dig en samlet udbetaling på fantastiske 10.000 gange din indsats; hvilket er den højeste udbetaling, der tilbydes i Chi-spilleautomaten.

Gratis spins

Free Spins-bonussen aktiveres, når tre eller flere Free Spins-symboler vises hvor som helst på hjulene. Hvor mange gratis spins du optjener, afhænger af antallet af gratis spins-symboler, der bruges til at aktivere funktionen:

 • 10 gratis spins tildeles for tre gratis spins-symboler
 • 15 gratis spins tildeles for fire gratis spins-symboler
 • 20 gratis spins tildeles for fem gratis spins-symboler

Alle wilds, der skabes af Chis wild-funktion, bliver hængende under gratis spins, hvilket betyder, at de forbliver på plads indtil afslutningen af bonussen. Ved sin første udløsning tildeler Mow en progressiv multiplikator på 2x og ved hver efterfølgende udløsning af hans funktion stiger multiplikatoren med 1x, op til 5x.

Hvis der lander tre eller flere af gratis spins-bonussymbolerne på hjulene inden for et enkelt spin, udløses bonussen igen og lægges til det aktuelle antal gratis spins.

Symboler og udbetalingstabel

 • The Lotus Flower udbetaler 10, 8, and 2x for 3, 4, eller 5 på en gevinstlinje
 • The Lantern udbetaler 6, 4, and 1.5x for 3, 4,  eller 5 på en gevinstlinje
 • The Jade Jewellery udbetaler  3, 2, and 1x for 3, 4,  eller 5 på en gevinstlinje
 • The Koi Fish udbetaler 0.5, 1.25, and 2.5x for 3, 4,  eller 5 på en gevinstlinje
 • The Purple Urn udbetaler 0.5, 1.25, and 2.5x for 3, 4,  eller 5 på en gevinstlinje
 • The Gold Fan udbetaler 0.25, 1, and 2x for 3, 4,  eller 5 på en gevinstlinje
 • The Green Flute udbetaler 0.25, 1 and 2x for 3, 4,  eller 5 på en gevinstlinje
 • The Bonus Symbol ligner en lilla yin og yang-fisk med ordet ‘bonus’
 • The Free Spins Symbol ligner en kinesisk mønt med ordene “gratis spins”
 • The Wild Symbol har rød baggrund og guldramme, og der står ‘wild’

Opsummering

Chi er en helt fantastisk online spilleautomat fra Elk Studios. Spillets design er smukt, og vi kunne bare stirre på det i timevis.

Den høje volatilitet i spillet betyder, at du ikke vinder særlig ofte, men når du gør, er de meget imponerende. De to bonusfunktioner i grundspillet øger spændingen i spillet, men den virkelige spænding opstår, når du går ind i en af bonusrunderne.

Fordele

 • Flotte spilfunktioner
 • Imponerende design
 • Gode vinderchancer

Ulemper

 • Spillet er med meget høj volatilitet

FAQs

👌 Hvad er den maksimale gevinst i Chi slot?

Du kan vinde op til 12500 gange indsatsen.

👨🏻‍💻 Hvilken spiludvikler har skabt Chi spil?

Spilleautomaten er skabt af ELK Studios, en software udvikler, hvis spilsamling inkluderer mange forskellige spillemaskiner med flotte  spilfunktioner og bonus runde.

👀 Hvad er funktionerne i spilleautomaten Chi?

Funktionerne omfætter Chi og Mow funktion, Trappe til Lykke funktion, Wilds.

📱 Kan jeg spille Chi slot på mobile enheder?

Ja, dette spil er mobilvenligt og kan spilles på enhver enhed.