Cloud Quest er et smukt designet 5×5 gitter episk fantasy video slot, der kører på Play’n GO software platform. Bortset fra forskellige fantasifigurer som spilleautomatens symboler er spillets wild card det gyldne skjold, mens andre symboler i løbet af spillet også kan omdannes til wilds.

Det ligner mere et videospil end en online spilleautomat med billeder af ædelstene, trylledrikke, mytiske væsner, en flot helt og en frygtløs kvindelig monsterdræber på baggrund af et mystisk land i skyerne.

På dit fantastiske eventyr møder du bevæbnede krigere, troldmænd, monstre og valkyrie-lignende kvinder. Du vil føle, at du er med i en film takket være kvaliteten af de mange kulisser, superanimationerne, den fantastiske grafik og de geniale lydeffekter.

De mest populære kategorier af online casinoer

Symboler

Denne spilleautomat har en masse superhelte og monstre, der flyver rundt på hjulene, og den spilles på et usædvanligt 5×5 gitter, som Play’N Go har brugt før. Der er tre superhelte – en mandlig, en kvindelig og en underlig lilla skabning – samt mange symboler, der normalt forbindes med fantasy, såsom tryllebøger, sværd, trylledrikke, skjolde og andre magiske genstande.

Wild-symbolet, som erstatter alle andre symboler, er en kongeørn.

Der er også et unikt Super Power Stone-symbol, som aktiverer Super Powers-funktionerne.

For at vinde i dette spil skal du have mindst 3 eller flere matchende symboler, og de tæller som vindende kombinationer vandret, lodret og diagonalt. Det centrale symbol i den vindende kombination i denne spilleautomat bliver til en wild, og nye symboler falder ned på hjulene fra skyerne og danner nye kombinationer.

Det sande højdepunkt i Cloud Quest-spilleautomaten er helt sikkert Super Power-funktionerne, som vi nævnte før. På højre side af hjulene i Cloud Quest finder du et superkraft-hjul med ti sektioner, der lyser op, når du spiller grundspillet. For at få dem til at lyse op skal du score vinderkombinationer med Power Stone-symbolet.

  • 3 symboler lyser 1 sektion op
  • 4 symboler lyser 2 sektioner op
  • 5 symboler lyser 3 sektioner op
  • Der er også mulighed for at få alle 10 sektioner til at lyse, men det sker ikke særlig ofte.
Symbol3 Symboler4 Symboler5 Symbolser
Wild Logo324006,000
Red Hero242002,000
Green Hero2080800
Mage1640320
Sword1236200
Daggers832160
Staff828120
Shield824100
Potion42080
Book41660
Power Stone41240

Bonusfunktioner

Funktionerne kan virke komplicerede ved første øjekast, men de giver dig også mange vindermuligheder og øger dine chancer for at få nogle anstændige penge ud af at spille på denne spilleautomat, så når du først har fået styr på spillet, kan du virkelig nyde det i fulde drag. 

Fem af lykke

Med denne superkraft bliver du belønnet med et re-spin, hvor alle vinderkombinationer bliver ganget med x5.

Udholdenhedens emblem

Her får du også et re-spin og 3 sticky wilds på hjulene – de bliver der, indtil du danner en vindende kombination fuld af wilds.

Spredt succes

Denne superkraft giver dig et re-spin, hvor alle symboler fungerer som scatters, så så længe der er 3 symboler på hjulene, vil du blive ved med at vinde. Det er sandsynligvis en af de bedste funktioner, der giver dig den største chance for store gevinster.

Mærke af mangfoldighed

Her vil dit re-spin give dig et wild-symbol til alle dine vindende kombinationer. Hvis du får 3 matchende symboler, bliver det midterste til et wild-symbol. 4 matchende forvandler 2 midterste symboler til wilds, og 5 matchende symboler giver dig 3 skiftende wilds.

Som om det ikke var nok, er der også niveauer eller rækker i Cloud Quest-spilleautomaten – du kan se din nuværende rang i venstre side lige under din superhelt. Jo flere monstre du bekæmper og besejrer i bonusspillene, jo højere er dit niveau, men der er ingen specifikke belønninger for disse præstationer, og det er mest for din egen tilfredshed med dine spillefærdigheder.

Cloud Quest gratis spins

For alle jer, der elsker gratis spins er der selvfølgelig et bonusspil med gratis spins i Cloud Quest-spilleautomaten. For at udløse gratis spins skal du rydde bonusrækken, som er placeret bag grundspilsymbolerne på hjulene.

Bonusspillet spilles på en traditionel 3-hjuls lille spilleautomatskærm, og du kan få 5, 8, 11, 14, 17 eller 20 gratis spins her, hvor antallet bestemmes i begyndelsen af bonusrunden.

Hver bonusrunde med gratis spins indeholder 5 faser, som du skal igennem.

Fase 1 har et monster med 2 liv, og du skal besejre monsteret. Hver efterfølgende fase tilføjer endnu et liv til monsteret, så i fase 2 har bæstet 3 liv, i fase 3 – 4 liv, fase 4 har et monster med 5 liv, og den sidste 5. fase har en hård en med 6 liv.

For at besejre bæstet skal du få en gevinst på spilleautomaten, eller der er en anden måde at besejre det på ved at få 3 mærker på gevinstlinjen. Dette vil dræbe monsteret med det samme og tage alle liv på én gang. Hver fase, du går igennem, giver dig 3 ekstra gratis spins samt øgede præmier for vindende kombinationer.

Når det lykkes dig at besejre monstrene og gå igennem alle 5 faser, får du en bonus på 100 gange din indsats.

Opsummering

Play’N GO’s designere har virkelig gjort sig umage med at skabe dette online spilleautomate. Grafikken er fantastisk med imponerende superhelte og skræmmende vilde dyr, der flyver på den overskyede himmel. Det er helt klart en spilleautomat for fantasy-elskere med mytologisk udseende væsner og attraktive snigmordere, der går amok på skærmen ledsaget af et dramatisk soundtrack.

Vi anbefaler denne spilleautomat til alle, der sætter pris på fantasy som genre eller bare kan lide at prøve spilleautomater, der er unikke og anderledes end alt andet på markedet.

Fordele

  • Smuk tema
  • Spindende bonus funktioner
  • Gratis spins funktion
  • Gode chancer for at at vinde gevinst

Ulemper

  • Ingen jackpot

FAQs

💰 Hvad er den maksimale gevinst i Cloud Quest slotspil?

Du kan vinde op til 20.000 gange indsatsen.

👨🏻‍💻 Hvilken spiludvikler har skabt Cloud Quest spil?

Spilleautomaten er skabt af Play’N Go, en førende spiludvikler i gambling industri. Denne spilproducent tilbyder innovative spilprodukter med flotte spilfunktioner og mobilvenlig design.

📱 Kan jeg spille Cloud Quest slot på mobile enheder?

Ja, dette videoslot kan spilles på mobile enheder: telefoner og tablets. Det er helt mobilvenligt.