Eastern Emeralds ligger i hjertet af den asiatiske vildmark med en smuk baggrund af stejle bjerge, der er oversået med farverige templer og rislanterner.

Dette slot kan også prale af smukke ikoniske asiatiske symboler som gyldne drager, fisk og fugle. Men det er ikke det eneste, der er gyldent, for dette ekstremt volatile spil er også fyldt med gyldne muligheder!

Eastern Emeralds tilbyder et enormt potentiale på grund af de multiplicerende multiplikatorer i gratis spins-funktionen, og den maksimale gevinst på 16.000x er ikke begrænset på nogen måde. Selvfølgelig er chancerne for at vinde så stor en gevinst små, men selv halvdelen af den er stadig bundsolid. Grundspillet afbalanceres af multiplikator-wilds, og grafikken er meget veludført, som vi er vant til fra denne udvikler.

De mest populære kategorier af online casinoer

Eastern Emeralds Spilmekanik

Handlingen foregår på et 5-hjuls panel, hvor hvert hjul har 2 til 7 symboler. Denne dynamiske opsætning genererer alt fra 32 til 16.807 måder at vinde på ved hvert spin.

Grafikken

Eastern Emeralds har en smuk baggrund af solbeskinnede bjergkæder og klassisk asiatisk arkitektur. 

Symboler og udbetalinger

 • Symbolerne omfatter A, K, Q, J og 10 spillekort samt forskellige orientalske temaer som medaljoner, orientalske nipsgenstande, gyldne skildpadder, koi-fisk og drager. Dragen, som er det mest lukrative af alle almindelige symboler, har samme værdi som wild-symbolet og giver et afkast på 7,5x for 5 på tværs af en gevinstlinje.
 • Wild-symbolerne optræder også som multiplikatorer og har samme multiplikatorværdi som det hjul, de lander på. Det betyder, at et wild-symbol, der lander på hjul 4, vil have en multiplikatorværdi på x4. Men forvent ikke, at der kommer stakke af wilds flyvende, da det kun er muligt at lande én wild pr. hjul. Den maksimale gevinst i hovedspillet er 900x, hvilket kræver en wild-linje + forbundne drager.

Alle de almindelige symboler er lavet af guld, og wild-symbolet er en grøn smaragd. Den gyldne dragefigur er det almindelige symbol med den højeste værdi her, og du har også de sædvanlige kongelige symboler med lavere værdi på hjulene. 

Du skal bruge 3 til 5 matchende symboler for at vinde, og her er gevinstoversigten for Eastern Emeralds-spilleautomaten:

 • Emerald wild – Betaler 7,5 gange for 5 på en gevinstlinje
 • Drage – Betaler 7,5 gange for 5 på en betalingslinje
 • Koi-fisk – Betaler 5x for 5 på en betalingslinje
 • Skildpadde – Betaler 4x for 5 på en betalingslinje
 • Ingot – Betaler 3x for 5 på en betalingslinje
 • Mønter – Betaler 3x for 5 på en betalingslinje
 • Kortsymboler – Betaler mellem 2x og 1,25x for 5 på en betalingslinje

Bonusfunktioner

Destiny bonus funktion er en hovedattraktion i Eastern Emeralds spil. Destiny Bonus free spins udløses ved at få 3 scatter-symboler hvor som helst på hjul 2, 3 og 4. Valgskærmen »Vælg din skæbne« vises med 4 funktionsmuligheder, der spænder fra lav til høj risiko:

 • 6 gratis spins med 5x, 6x, 7x og 8x multiplikatorer på henholdsvis hjul 2, 3, 4 og 5
 • 9 gratis spins med 4x, 5x, 6x og 7x multiplikatorer på henholdsvis hjul 2, 3, 4 og 5
 • 12 gratis spins med 3x, 4x, 5x og 6x multiplikatorer på henholdsvis hjul 2, 3, 4 og 5
 • 15 gratis spins med 2x, 3x, 4x og 5x multiplikatorer på henholdsvis hjul 2, 3, 4 og 5

En linje med 5 wild-symboler giver gevinst:

 • 150 x1 x2 x3 x4 x5 = 18000 Credits, hvilket er 900 xbet, i grundspillet og 15 freespins-tilstand
 • 150 x1 x3 x4 x5 x6 = 54000 Credits, hvilket er 2700 xbet, i 12 freespins-tilstanden
 • 150 x1 x4 x5 x6 x7 = 126000 Credits, hvilket er 6300 xbet, i 9 freespins-tilstanden
 • 150 x1 x5 x6 x7 x8 = 252000 Credits, hvilket er 12600 xbet, i 6 freespins-tilstanden

Multiplikatoren – Eastern Emeralds kan prale af en unik gevinstmultiplikator på x1680 – en af de højeste i branchen! Og Multiplier wild-symbolerne kan vises hvor som helst på hjulene som erstatning for ethvert andet symbol (undtagen Bonus Scatter-symbolet).

Spillet har en af de højeste udbetalinger, vi nogensinde har set, med en maksimal gevinst på 12600x pr. enkelt spin! I teorien betyder det, at Eastern Emeralds har et gevinstpotentiale på 75.600x, men chancen for, at det sker, er astronomisk, som Quickspin selv kommenterer. 

Sådan spiller du Eastern Emeralds slot

Eastern Emeralds er en spilleautomat med 20 gevinstlinjer, som giver spillerne masser af chancer for at vinde stort. Spillerne tilbydes en bred vifte af indsatser fra 0,20 til 100, hvilket er perfekt til spillere med både store og små budgetter.

Du kan også bruge autoplay-muligheden i op til 1000 spins, og du har mulighed for at indstille en tabsgrænse eller grænser for enkeltgevinster. Turbo-funktionen giver dig også mulighed for at speede tingene lidt op.

RTP og Volatilitet

Eastern Emeralds har en RTP på 96,58%. Denne udbetalingsprocent henviser til det beløb, som spillerne kan tjene som præmier for hver 100 euro, som spillerne satser. Det er også et spil med lav til middel volatilitet, hvilket betyder, at du ofte vil vinde præmier.

Opsummering

Eastern Emeralds er en sjov og spændende online spillemaskine fra Quickspin, der tager spillerne med på en rejse gennem Østen. Det gyldne juveltema giver en levende æstetik, der helt sikkert vil holde dig engageret med hvert spin på dette spil.

Mens det asiatiske kulturtema er ret populært hos spiludviklere, og du måske synes, der er for mange spil om dette emne, er Eastern Emeralds anderledes nok til at sikre en sjov online spiloplevelse for alle slags spillere.

Fordele

 • Multiplicerende multiplikator-wilds fra 1x til 5x i grundspillet
 • 4 forskellige gratis spins-funktioner med multiplikator-wilds op til 8x
 • Høj volatilitet og 16.003,7x maks. gevinstpotentiale

Ulemper

 • Ingen jackpot

FAQs

💰 Hvad er den maksimale gevinst i Eastern Emeralds slot?

Man kan vinde op til 16000x indsatsen.

🎰 Hvilken spiludvikler har skabt Eastern Emeralds spil?

Spillet er skabt af Quickspin spiludvikere kedt for deres fantastiske spillemaskiner med forskellige temaer og fede bonus funktioner.

🎁 Er der nogen gratis spins i Eastern Emeralds spillemaskine?

Spillet kommer med gratis spins i Destiny bonus funktion.