Fire Joker er et af de spil, der kan narre spillerne ved første øjekast. Selvom det ligner mange klassiske online spilleautomat, er Fire Joker-spillet fuld af overraskelser, herunder respins, Wilds og multiplikatorer på op til 10x. Vi kan godt lide, hvor ligetil Fire Joker-spilleautomaten er. Fire Joker fra Play’n GO er næsten en tidsrejsemaskine, der transporterer os til den gyldne æra med spil i Vegas, hvor spilleautomater med klingende mønter regerede på gulvene.

De mest populære kategorier af online casinoer

Fire Joker Spilmekanik

Fire Joker genopfinder ikke hjulet, men det er heller ikke nødvendigt.Det holder tingene enkle med en 3×3-opsætning og old school-symboler, der taler nostalgiens sprog. Play’n GO har sørget for, at den kører og spiller som en gammel spilleautomat, så grafikken og lyden er tilpasset for at give dig en nøjagtig kopi.

Jokeren selv er stjernen i showet og spiller rollen som Wild og det højest betalende symbol. Den efterfølges af en trio af syvere, stjerner og BAR’er sammen med en kvartet af velsmagende frugter. Der er ingen Scatter i dette spil, men specialfunktionen udløses direkte af Fire Joker.

Vi elsker lydsporet og effekterne, når du spinner og får gevinst. Hjulene vil blive sat i brand af Fire Joker-kombinationer, hvilket gør det til et spil, der virkelig er værd at bruge tid på.

Bonusfunktioner

Fire Joker Freeze formår at holde tingene enkle det meste af tiden, men symbolstakke, respins og præmiehjul formår at drysse lidt spænding ind. For det første udløses Respin of Ice-funktionen, når et Ice Joker-symbol lander på et ikke-vindende spin. Isjokeren er låst på plads og udvider sig til at dække alle positioner på sit hjul.Derefter spoles alle andre hjul igen for at få en ekstra chance for at vinde.

  • Respins funktion – Hvis der lander 2 stakke af symboler på et ikke-vindende spin, udløser de Respins of Fire-funktionen. I denne funktion fastholdes de to stakke, mens det tredje hjul kører igen for at få endnu en chance for at vinde.
  • Wheel of Fire and Ice funktion – Hvis det lykkes dig at fylde gitteret med det samme betalingssymbol eller med ild- eller isjokere, får du Wheel of Fire and Ice. Hvis der er to stakke af det samme symbol plus en isjoker på det andet hjul, udvides isjokeren til at blive en stak og udløse funktionen Wheel of Fire and Ice.
  • Multiplikatorer – Hjulet indeholder 4 niveauer, der viser multiplikatorer eller snefnugsymboler. Det starter altid på det inderste niveau, medmindre en Ice Joker udløser det. Hvis 1, 2 eller 3 joker-stakke udløser hjulet, starter det på henholdsvis niveau 2, 3 eller 4. Hvis hjulet stopper på et snefnug, rykker spillerne op til næste niveau, hvor der er større multiplikatorer. I bedste fald kan du hente en x20-multiplikator, som anvendes på det udløsende spin.

Symboler og udbetalingstabel

Da det er en klassisk spilleautomat, giver dette spil dig kun gevinster, når du får 3 matchende symboler på en gevinstlinje. Wild Joker-symbolerne er langt det højeste symbol, og derudover finder du klassiske frugtmaskinesymboler her, herunder stjerner, BAR-symboler og en masse forskellige frugter. Her præsenterer vi dig for udbetalingstabellen for Fire Joker slot: 

SymbolerVærdier for indsatsmultiplikatorer
Red 73 = 5x 
Star3 = 4x 
BAR3 = 3x 
Plum3 = 1.4x 
Grapes3 = 1.2x 
Lemon3 = 1x 
Cherries3 = 0.8x
X3 = 0.4x 
Joker WildErstatter og betaler 16x

Opsummering

Med Fire Joker har Play’n Go udviklet et klassisk 3-hjuls spil, der grænser op til at være en klassisk/video slot-hybrid. Årsagen til dette er bonusfunktionerne, da der både er en sticky symbol respins-funktion og et Wheel of Multipliers, du kan drage fordel af her. Klassiske slots holder sig normalt til mere enkle funktioner, så Fire Joker slot er bestemt et frisk pust.

Fordele

  • Flammende re-spins-funktion
  • Hjul med multiplikatorer
  • Vind op til 800 gange din indsats

Ulemper

FAQs

💰 Hvad er den maksimale gevinst i Fire Joker slot?

Du kan vinde op til 1000 gange indsatsen.

👨🏻‍💻 Hvilken spiludvikler har skabt Fire Joker spil?

Spillemaskinen er skabt af Play’n Go, en spiludvikler, der er kendt for sin store samling af flotte spillemaskiner med spændende spillefunktioner og gode chancer for at vinde gevinster.

🎰 Hvad er funktionerne i spilleautomaten Gates of Olympus?

Funktionerne omfætter Respins, Wild Joker funktion, Multiplikatorer og Wheel of Fire and Ice funktion

📱 Kan jeg spille Fire Joker på mobile enheder?

Ja, selvfølgelig. Fire Joker er designet for at kunne spilles på alle mobile enheder: smartphones og tablets.